Friday, June 19, 2009

Bukarest, Butterfly villa

Oleme eduliselt Bukaresti j6udnud. Siin on muideks soe, et mitte :oelda lauspalav. Hostel nimega Butterfly villa on armas. Magasime kuuekesi imepisikeses toauberikus. Aga n2iteks vannituba on siin t6esti vanituba. Mullivannituba. Tehke j'rgi kallid hotellid.
Lennureisid l2ksid kah sihtp2raselt. isegi Gotfried ei lennanud Singapuri, kuigi ma n2gin, et ta hing sinna ihaldas. Viimasel hetkel yritas veel lindilt maha hypataja p6geneda. A ma sain ta k2tte.
Ega ta kaugele poleks jaksanud joostagi. Muide, meie k6ikide seljakotid j2id lubatud 20 kilo sisse. Isegi unistaja oma, kuigi ta oli k6vasti vaeva n2inud.
Kahe lennu vahelist aega sisustasime valdavalt ohtra kaardim2nguga. Tegime lausa tabeli, et vaadata matka l6puks kellel siis armastuses k6ikse rohkem veab. ma pean tunnistama, et kaardid mulle suurt 6nne armastuses ei ennusta, samas edu kaardim'ngus ka nagu pole. Mpsil sama lugu. Kuidas seda nyyd t6lgendada...

Mis meist 6nnetutest nyyd edasi kyl saab, seda ei tea t2pselt keegi. Yritame oma t2pse asukoha m22ratlda, priimusele ballooni osta, veidi veel varusid t2iendada, endale sherpad muretsema kes k]ike meie varustust veavad, rongijaaam leida ja siis l2himate m2gede poole ajama panna.

Ahjaa, koostasime ka vastastikuse mittekallaletungi pakti. Kui kunagi taas internetiseerume, siis ilmneb see ka siia.

No comments:

Post a Comment